Geulsche Boys 1 – Susterse Boys 1: 5 – 0

Mooie zege Geulsche Boys!

Na een weifelende start namen de Geulsche Boys het initiatief van de Susterse Boys over en begonnen beter te spelen. Dit werd voor rust uitgedrukt in een treffer van Jordi Hendriks: 1-0. De thee had de Geulsche Boys duidelijk goed gedaan want na de rust werd het door Bas Thijssen, deze belande met bal en al in de goal,  en daarna door  Mark Ummels al snel 2-0 en 3-0. Bij de 3-0 stand was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld omdat de Geulsche Boys goed bleven doorgaan. Na een solo verschalkte Ian Timmermans de doelman van de Susterse Boys fraai: dit zou de 4-0 op het scoreboard zijn geweest ware het niet dat de Geulsche Boys geen scoreboard hebben!  Bas Thijssen zorgde zelfs nog met zijn tweede treffer van de dag voor de 5-0 eindstand. Al met al niet onverdiend: goed gedaan mannen: gevolg: een ongekende stand op de ranglijst en wie weet wat dit seizoen nog gaat brengen….

Geplaatst in Geulsche Boys 1, Nieuwtjes.