Geulsche Boys 1 – Sanderbout 1: 8 – 1 Ja, ja, het staat er echt! 8-1 acht-een  acht-eins  huit-un  eight-one  ocho – uno …..

Voortvarend werd er gestart tegen Sanderbout, het weertje was lekker en de sfeer werd almaar  beter! De eerste aanval was gelijk raak, mooie snelle combinatie en na scoren door Pieter: vissen voor de keeper van Sanderbout! En dat was nog maar het begin: de tweede aanval was ook weer raak, eindpunt Pieter die de bal weer in het netje deponeerde…..

Wat een start, waar zou dit eindigen! De Boys lieten zich niet van de wijs brengen door een aantal stevige ingrepen van Sanderbout, bleven hun best doen en gingen verder op de ingeslagen weg met als gevolg de 3-0 van Ian, de 4-0 van Niels en de 5-0 van Pieter, allemaal nog voor de rust.

Na de thee kon Sanderbout tegen scoren door een geplaatst schot in de linkerhoek van ons doel: weinig kans voor onze keeper. Ome Basje, ingevallen na de rust, had beloofd om te scoren en deed dat dus ook: 6-1. Daarna vond Pieter nog een keer het net 7-1 en mocht Jordi  ( en niet Jordy zoals abusievelijk vorige week gespeld…) na een overtreding in het strafschopgebied vanaf elf meter aanliggen en deed dat onberispelijk: 8-1 tevens eindstand….

Zou het dan toch een beetje door de nieuwe trainer komen ?

De mannen van ons tweede team speelden een verdienstelijk wedstrijd en wonnen uiteindelijk met 2-1. Door een laat tegendoelpunt werd het toch nog een beetje billenknijpen maar dat mocht de pret niet drukken! Door het verlies van Bunde 4 staan zijn Boys van 2, terecht, trotse koploper! Gewoon zo door gaan mannen!

Misschien wordt het voor voorzitter Henk Mullers toch wat teveel van het goede….