Sponsorkliks: hoe werkt het ?

Sponsorkliks

Naar aanleiding van de jaarvergadering zijn we actief op zoek gegaan naar manieren om een steentje bij te dragen aan de kas van de Geulsche Boys. Een manier waarop iedereen geheel gratis bij kan dragen is online kopen via  Sponsorkliks. Met Sponsorkliks kun je bij iedere online aankoop zelf een financiele bijdrage leveren aan de Geulsche Boys, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en de Geulsche Boys ontvangen hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je  bij heel veel webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat daardoor naar de Geulsche Boys. En nogmaals, het kost je niets extra!
Wil je de Geulsche Boys ook GRATIS sponsoren? Koop dan voortaan online via onze Sponsorkliks pagina. Voor jou een kleine moeite, voor de Geulsche Boys direct inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die de Geulsche Boys een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie ontvangen de Geulsche Boys. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren de Geulsche Boys hier direct van!

Wat moet je er precies voor doen?
Het enige wat je hoeft te doen is via onze sponsorkliks pagina naar de webwinkel te gaan! Klik hier zoek de webwinkel en bestel: BEDANKT namens de Geulsche Boys!!